14 Temmuz 2009 Salı

Memo'nun (Paçaları) Çantası


Evlerine telefon ettiğimde "Mehmet Bey, Aslı ile görüşebilir miyim?" diye konuştuğum ve şimdiye kadar yüzünü hiç görmediğim bir kişiye Memo deme hakkım var mıdır. Elbette yoktur. Ancak bu kişinin çıkar at türü diz altı fermuarlı paçaları eşi tarafından bana ulaştırılır ve ben bu paçaları çantaya dönüştürürsem, emeğimden dolayı çantaya Memo'nun Çantası diyebilirim sanırım.


Eskiden, ekmek sayfam için birbirinden ilginç ekmekler yaparken bir noktadan sonra ekmeklerime isim bulmakta zorlandığımı hatırlıyorum. Sanıyorum çanta blogunda da aynı noktaya geldik. :)


Yapım aşamalarını fotoğraflayıp bir araya getirdim ama anlatım işini henüz bitirmedim. O yüzden şimdilik bu çantanın bitmiş hali ile yetinmeniz gerek. Sevgiler ....

3 yorum:

  1. Selam hayırlı olsun blogunuz:)
    Başarılar...Marifetli olmak böyle birşey olsa gerek:)

    YanıtlaSil
  2. merhaba.blogunuzu gezdim ve çok beğendim ben de çantalarla haşır neşirim,umarım güzel paylaşımlarımız olur,kolay gelsin

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Binnur, bu sabah Asli'nin blogundan ögrendim cantali kediyi. Allah'im ya, sayfaya girer girmez bayildim :) Cünkü 1-2 aydan beri fena halde dikise takmis durumdayim ve simdi blogdaki her cantayi denemek istiyorum.

    Bir de bir kitap tavsiye etmek isterim: "Sew what! 16 Simple Styles You Can Make with Fabulous Fabrics" Dikise yeni baslayanlari bayagi bir heveslendiren cici bir kitap. Kalip kullanmadan, kendi ölcülerini alarak etek dikmeyi ögretiyor.
    (Ben cok memnum kaldim, zira dikisle alakam kopan dügmeleri dikmekten ileri gitmezken, birden bir etek dikiverdim :)

    Kolay gelsin, Mine

    YanıtlaSil